TIJD VOOR JOUW BESTE LICHAAM OOIT

DAAG JEZELF UIT IN ONZE 6 WEKEN CHALLENGE

Ben jij het type persoon dat er echt voor wil gaan? Ga jij voor resultaat? Laat ons jou dan dat duwtje in de rug geven, en jou begeleiden. Zo word je fitter op een totaal nieuwe en leuke manier.
Doe mee en ontdek waar jij toe in staat bent.
1

DEELNEMERS GAVEN HET BESTE VAN ZICHZELF IN ONZE CHALLENGES

1 KG

VET VERBRANDT IN 6 WEKEN BIJ DE GEMIDDELDE DEELNEMER

0 KG

SPIEREN OPGEBOUWD IN 6 WEKEN BIJ DE GEMIDDELDE DEELNEMER

ONZE OPTIES

START TO BOX

Boxen is één van de meest calorie verbrandende workouts,en het is ENORM LEUK !

Wil jij in 6 weken de basis van deze fantastische sport leren? Dat kan. De resultaten die hier worden geboekt zijn waanzinnig. Van complete beginner naar iemand die lijkt al een jaar te boxen, zo snel gaat het met onze persoonlijke aanpak !

 

FULL BODY CHALLENGE

Zoek jij dat extra duwtje in de rug om er in vliegen? Wil jij terug een lichaam waarin jij je goed voelt? Wil je meer energie? Dan is dit écht voor jou. Al meer dan 50 dames deden mee met deze challenge, en OH MY GOD wat een resultaten hebben wij al mogen zien!

Wij zagen mensen die al jaren gestopt waren met sporten, veranderen naar fanatiekelingen ! In die 6 weken ga je niet alleen voor een fantastisch resultaat, maar je leert de kneepjes van het vak. Onze coaches leren jou na een grondige analyse hoe jij moet trainen en eten om jouw lichaam in zijn beste vorm ooit te krijgen en te houden !

OVERTUIGD?

6 WEEK CHALLENGE

Laat hier je gegevens achter voor meer informatie
OPENINGSUREN

Maandag - Vrijdag
07:00 - 21:30

Zaterdag - Zondag
09:00 - 16:00